ÎNCĂ LUCRĂM! 😀

Estimăm că vom fi gata la finalul anului 2021. Cel mai eficient, completează formularul de mai jos și te notificăm noi când poți urmări Masterclass-ul aici.

STRUCTURAT PENTRU EFICIENȚĂ
- TU ALEGI CÂTE MINUTE PE ZI -

Masterclass Parenting

AVENTURĂ INTERACTIVĂ ÎN RITMUL TĂU

Apasă aici și te anunțăm când Masterclass-ul este disponibil!

VIDEO-URI EDUCAȚIONALE

cu cele mai valoroase tehnici de parenting modern

CHESTIONARE VALOROASE

ca tu să deții controlul în relația cu copilul tău, spre dezvoltarea lui și liniștea ta

EXERCIȚII LIVE DE ANTRENAMENT

de antrenament pentru noul stil de interacțiune

PROVOCĂRI PERSONALIZATE

care aduc stare de bine și înțelepciune în relați voastră
TOTUL ÎNTR-O CĂLĂTORIE CU REZULTATE CONCRETE

Ziua 1 - Episodul 1: Analiza

Îi poți oferi copilului tău doar ceea ce ai, nici pe departe ce nu ai. Așa că vom face o analiză profundă a resurselor pe care deja le ai și a lipsurilor energetice și emoționale, ca tu să știi exact ce ai de umplut. În următoarele 24 de ore, vei ști mai clar ca niciodată unde te afli în relația cu copilul tău. 

Ziua 2 - Episodul 2: Înțelegerea

Construit să meargă în străfundul relației voastre, acest chestionar este un pelerinaj în interiorul tău și vei reuși, precum martorul ascuns după perdea, să identifici adevăratele nevoi ale tale, ca părinte, ale copilului tău și ale relației voastre, precum și resursele care te vor ajuta să le îndeplinești. 

Ziua 3 - Episodul 3: Drumul

Acum că știi unde te afli, ești gata să pornești la drum. Vei pași într-o lume de poveste și vei învăța, că un copil, cine este părintele, care sunt îndatoririle lui reale (și mai ales care nu sunt), precum și nevoile copilului pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă la nivel fizic, social, emoțional, intelectual și psihologic. 

Ziua 4 - Episodul 4: Experiența

Vei face un exercițiu în relația ta cu copilul care va reprezenta piatra de temelie în noua voastră viață. Pe această experiență vei construi relaxarea ta, dezvoltarea lui, ca împreună să aveți nevoile îndeplinite și viața să își urmeze cursul firesc. Te vei bucura alături de el mai sincer și mai intens ca niciodată. 

Ziua 5 - Episodul 5: Revelator

Astăzi vei face cunoștință cu adevărat cu copilul tău. Vei ști cine este, ce simte, ce-și dorește, ce nevoi are, cum se comportă și care sunt motivele, ce se ascunde în spate și care sunt mijloacele de a aduce acestea la parametrii optimi. Vei învăța cum să te îngrijești nu doar de mediul în care copilul tău crește, ci și de ceea ce simte. 

Ziua 6 - Episodul 6: Curățenia

În episodul de azi, veți trece printr-o experiență nouă, profundă la nivel relațional. Vei descoperi ce înseamnă cu adevărat conlucrare părinte-copil, cum se simte armonia și cât de simplu este. De asemenea, vei îndepărta „praful” din relația voastră – acțiuni și comportamente distrugătoare, și te vei asigura că nu se vor mai întoarce vreodată. 

Ziua 7 - Episodul 7: Metoda

Vei descoperi noi tehnici și instrumente simple de lucru cu copilul tău, pentru fiecare vârstă de la 0 la 18 ani și vei învăța exact când și cum să le folosești. Mai mult decât atât, în următoarele 48 de ore vei trece printr-o experiență profundă TU, ca părinte, să înscrii aceste instrumente în corpul tău, ca ele să se întâmple natural, fără să-ți bati capul. 

Ziua 8 - Episodul 8: Relația

Vei avea, împreună cu copilul tău, un moment care te va face să-l cunoști mai bine ca niciodată, iar el te va vedea pe tine, părintele lui real, așa cum își dorește cel mai mult: fericit. Veți porni la drum într-o nouă aventură, aceea de a trăi viața și de a vă bucura de relația părinte-copil într-o continuă stare de bine. 

Ziua 9 - Episodul 9: Relaxarea

Mediul nu se va schimba, lucruri se vor întâmpla în continuare în jurul vostru. Însă modul cum veți reacționa și cum veți percepe aceste lucruri va fi diferit, iar comportamentul și trăirile voastre vor fi altele. După episodul de azi, vei ști exact cum să faci față provocărilor atunci când vor veni, ca ele să nu aibă impact asupra relației voastre și ea să fie protejată indiferent de situație. Te vei asigura de încrederea eternă a copilului tău în tine, ceea ce-ți va aduce o liniște profundă. Plus instrumente pentru cum să păstrezi asta și să dureze.