ÎNCĂ LUCRĂM! 😀

Estimăm că vom fi gata până la finalul lui august 2021. Cel mai eficient, completează formularul de mai jos și te notificăm noi când poți urmări Masterclass-ul aici.

STRUCTURAT PENTRU EFICIENȚĂ
- TU ALEGI CÂTE MINUTE PE ZI -

Masterclass Relația de Cuplu

MASTERCLASS PREMIUM

Apasă aici și te anunțăm când Masterclass-ul este disponibil!

VIDEO-URI EDUCAȚIONALE

cu tot ce nu înveți la școală despre cum să-ți fie bine în cuplu

CHESTIONARE VALOROASE

ca tu să deții controlul real asupra relației tale

EXERCIȚII LIVE DE ANTRENAMENT

pentru noul stil de relaționare, să vă obișnuiți, să vă devină natural

PROVOCĂRI PERSONALIZATE

distractive și sănătoase pentru starea de bine în relația voastrăTOTUL ÎNTR-O CĂLĂTORIE CU REZULTATE CONCRETE

Ziua 1 - Episodul 1: Asumarea

O călătorie spre „mai bine” în relația de cuplu presupune drumul din punctul A în punctul B. Astăzi ne dorim să obținem claritate asupra punctului A. Unde ne aflăm? Care sunt resursele individuale cu care contribuim în acest sistem numit relație de cuplu? Care ne sunt lipsurile? Ce dorințe și nevoie avem? Ce vrem să lăsăm în urmă? 

Ziua 2 - Episodul 2: Înțelegerea

Exercițiul de azi aduce o și mai mare claritate și răspunsuri legat de locul unde te afli în relația de cuplu, dorințele și nevoile tale sau ale voastre. Punctele pe care le atinge chestionarul îți aduc răspunsuri concrete. Nu este o serie de întrebări și răspunsuri, ci o călătorie în interiorul tău, pe tărâmul relației tale. 

Ziua 3 - Episodul 3: Destinația

Acum că știm unde ne aflăm, suntem gata să vorbim despre destinația pe care ne-o dorim. Vei reuși până mâine să răspunzi la cea mai grea întrebare din lume: Ce vrei, ce-ți dorești tu de fapt? În videoclipul de azi, vei primi instrumente și tehnici de descoperire reală a destinației clare pe care ți-o dorești. Vei putea să o pui în cuvinte și să simți din tot sufletul că este adevărul tău, dincolo de orice îndoială. 

Ziua 4 - Episodul 4: Primul pas

Fie că ești într-o relație de cuplu sau îți dorești să fii, dacă treci prin program doar tu sau împreună cu partenerul, experiența de azi va reprezenta primul pas concret pe drumul pe care ți l-ai asumat. Te va umple de energie și de entuziasm, vei găsi în tine forța să mergi mai departe și încrederea că vei ajunge la destinație. 

Ziua 5 - Episodul 5: Peisajul interior

Astăzi vei face cunoștință cu emoțiile pe care le simțim în relația de cuplu și vei învăța să le numești. Disconfortul, neliniștea sau tensiunea emoțională dispar odată ce le poți spune pe nume, făcând loc îndeplinirii nevoilor și a dorințelor. Vei învăța care este piatra de temelie în orice relație sănătoasă, secretul care aduce liniște, înțelegere și stare de bine în relația de cuplu și vei descoperi cum funcționează fără să-ți bați capul. 

Ziua 6 - Episodul 6: Dorințele

În episodul de azi, vei trece printr-o experiență nouă, întâlnindu-te cu dorințe din trecutul tău care au rămas undeva departe. Te vei întoarce la ceea ce este important pentru tine. Vei îndepărta praful emoțional, convingerile și acțiunile care te încurcă în relația de cuplu și nu te conduc spre ceea ce îți dorești de fapt. 

Ziua 7 - Episodul 7: Metoda

Astăzi, drumul tău spre destinație va părea mai simplu și-l vei vedea mai frumos ca oricând. Vei primi instrumente și tehnici concrete prin care păstrezi armonia și starea de bine – și cum să fie de durată! Totodată, vei primi o instrucțiune pentru mâine, care va scrie în corpul tău energia unui nou comportament, să nu fie nevoie să-ți bați capul vreodată cu aceste instrumente, ci să ți se întâmple natural. Te vei simți mai aproape de relația ca niciodată..

Ziua 8 - Episodul 8: Relaxarea

După exercițiul de azi, te vei simți mai aproape ca niciodată de relația de cuplu pe care ți-o doreai. Tensiunea a dispărut, blocajele emoționale sunt doar o amintire, însă mediul exterior relației tale este același. Diferență este că acum nu te mai afectează ce se întâmplă în exterior, percepția ta (sau a voastră) este alta, implicit acțiunile și trăirile sunt altele. Ai atins starea de bine în relația de cuplu. 

Ziua 9 - Episodul 9: Viața de cuplu

Fericirea nu este altceva decât un cumul de bucurii, iar abilitatea ta de a trăi bucuria este, începând de azi, mult amplificată. Vor mai apărea tristețea, furia, la fel cum vor apărea și curajul și extazul… Iar când vor apărea diferențe de opinii, te vei simți în siguranță să te cerți, deși ți se va părea mai degrabă o contradicție, o discuție pasională care îți arată că sunteți vii. Un cuplu complet, adevărat, nu înseamnă că nu va fi supus provocărilor, ci că va trece prin ele cu curaj. Curajul de a spune în siguranță ce simți, ce gândești, ce-ți dorești și bucuria de a te simți ascultat, înțeles și iubit de partener.