PROGRAMUL DE CREATIVITATE

Cum să eliberezi creativitatea din tine 

și să o folosești în viață, când ai probleme

  • Programul de Creativitate naște în tine talente noi și abilitatea de a veni cu idei, soluții și răspunsuri în orice context
  • Sunt 2 module a câte o zi fiecare
  • La final, vei avea parte de o celebrare unică a propriei opere de artă – dovada creativității tale

Singura ființă vie de pe pământ care are abilitatea de a fi creativ este omul. O aveam în copilărie, însă pe parcursul vieții, mulți dintre noi am rătăcit-o. An după an, studii, activități, am uitat să ne bucurăm și să fim creativi. 

 

Și, așa cum este viața, ea vine cu provocări pe care unii le numesc obstacole, alții probleme – ele sunt, de fapt, situații de viață în care e important pentru noi să găsim răspunsuri, idei, soluții – pentru a ne fi bine. Sau mai bine. 

 

Sunt printre noi, sunt convins că ai întâlnit și tu, oameni care se blochează în astfel de momente, devenind stresați, agitați, în dificultatea de a spune ce gândesc sau ce-și doresc, dar și oameni care se descurcă în aproape orice situație, cu calm și cu relaxare. Aceștia din urmă sunt oamenii care găsesc ușor o cale indiferent de situația în care se află. 

 

Și aici este răspunsul: instinctul uman de a găsi soluții, răspunsuri rapide, idei spre mai bine, de a scăpa de stres, de agitație, de momentele tensionante și fară ieșire, acest instinct vine odată cu descătușarea creativității din tine. Ea a fost mereu acolo, iar noi am construit un program să o eliberăm, să o poți manifesta în viața ta de zi cu zi. 

Și, dacă tot o facem pentru noi, să o facem cu zâmbetul pe buze, într-un program extraordinar de distracție și bucurie. 

„În lucrul cu personajele, m-am lovit de-a lungul anilor de blocajele actorilor, fiind o adevărată provocare să îi duc în emoția necesară mie în regie. Am studiat fenomenul și mi-am dat seama că fiecare dintre noi ne confruntăm cu asta – se numește Viață. După o mulțime de programe de inteligență emoțională, care m-au trecut și pe mine prin experiențe memorabile, am creat acest program să dau mai departe ceea ce mie și oamenilor din jurul meu ne-au făcut viața mai frumoasă, mai ușoară, mai simplă, fără stres și cu mai multă relaxare. Pentru că nu este nimic mai frumos decât să te surprindă pe tine însuți puterea creativității tale și modul în care înoți prin viață, mereu descoperind ceva nou.”

 

Modulul 1

ARTA

  • vei trece printr-o aventură de explorare a creativității care a stat în tine toată viața, indiferent de cât ai accesat-o până acum
  • vei descoperi o pasiune, un talent, un hobby și vei învăța cum să le folosești în viața ta

Modulul 2

OPERA

  • vei folosi creativitatea eliberată din tine pentru a veni în viața ta cu răspunsuri, idei, soluții atunci când ai probleme
  • vei avea un rezultat artistic prezentat în fața oamenilor și vei primi aprecierea, aplauzele și cuvintele lor