PROGRAMUL DE MASCULINITATE

Cum sa fii bărbat, în adevăratul sens, 

și să deprinzi energia masculină de hotărâre, forța, determinare în orice faci

 • Programul de Masculinitate eliberează energia masculină din tine și te sprijină să o fructifici cum îți dorești
 • Sunt 3 module a câte o zi fiecare (Vi-Du)
 • La final, pe lângă energia de acțiune, vei vedea cu ochii tăi rezultatul obținut într-un context special 

Te naști băiețel. Începi să crești. Ești înconjurat de oameni. Primești influența părinților, rudelor, celor alături de care îți petreci primii ani din viață. 

Mai apoi, trecerea de la băiat la bărbat se face sub influența unei femei: mama ta. Acesta este punctul de pornire al unei călătorii interioare în tine, de-a lungul căreia se sădește prea puțin energia masculină și preponderent cea feminină. 

Un bărbat are nevoie de hotărâre, determinare, de o voce prin care se se facă auzit, pentru a obține lucruri pentru el, pentru familia lui. A primit blândețe, tandrețe și energie feminina necesara de la mama lui, însă uneori lipsește energia masculina din casa, din același motiv: tatăl, la rândul lui, a fost crescut de mama. 

Dezechilibrul principal vine dintr-o neînțelegere emoțională care a început acum multe sute de ani. Din pricina unor comportamente dure și violente, a unor situații de opresiune socială întinsă prea mult în timp și spațiu, s-a născut în femeie nevoia de a se simți protejată, de a fi în siguranță. 

Iar bărbatul, prin forța și energia care îl caracterizează, 

să îi ofere femeii protecție, siguranță, iubire. 

 

Doar că femeia a văzut că nu primește asta de la bărbatul crescut de o femeie, așa că a simțit că este nevoie ca ea să preia frâiele. Pentru că nu a avut de unde să primească protecție și nu s-a simțit în siguranță. Bărbații devin bărbați fără energie masculină, încredere și hotărâre. 

 

Și, poți verifica, femeii îi place la nebunie să vadă un bărbat hotărât, determinat, cu forță masculină, care spune ce simte, cere ce are nevoie, obține și știe să se relaxeze. Un bărbat care muncește, apoi se bucură de roade, fără să se lase acaparat de stres. 

 

Lipsa energiei masculine dezvoltă o frică foarte mare în interiorul bărbatului. Frica de a vorbi, de a acționa cu hotărâre, de a face pași spre ceea ce își dorește. Mintea este acaparată de gândul la “ce-o să spună lumea” sau la eșec. Sentimentul de nereușită sau de incapabilitate te face neatractiv, ajungând chiar în dificultatea de a avea o primă întâlnire cu o femeie. 

 

Pe plan relațional, în afaceri, în viața de zi cu zi, chiar și atunci când te trezești din somn sau când pui capul pe pernă, ca bărbat ești afectat de lipsa energiei masculine. 

 

Putem trăi în corp și da mai departe

doar ceea ce am primit și noi. 

Însă dacă nu am primit, nu înseamnă că nu avem,

ci doar că nu am descoperit încă. 

 

Programul de Masculinitate resetează peisajul emoțional cu care ai crescut, pornind de la modelele masculine pe care le-ai avut în viață (tată, bunic, profesor), însoțindu-te în a descoperi cine ești și ce resurse ai, de fapt, în interiorul tău.

 

Vom porni, ca bărbații, într-o vânătoare de comori, acționând în contexte cheie pentru un singur scop: eliberearea masculului ALFA care stătea ascuns în interiorul tău – adevărata comoară din tine! Singura care îți va da întotdeauna energia să faci, să obții și să te relaxezi cu adevărat. 

 

Comoara care îți arată că ai forță bărbătească, o voce demnă și auzită, iar victoria va consta în ceea ce vei vedea că poți obține, redefinindu-te cu totul ca persoană: de la poziția corporală, la mers, tonul vocii, încredere, privire, instinctul de acțiune și siguranța reușitei. 

Modulul 1

ENERGIA

 • vei înțelege mai bine ca niciodată spiritul de competiție, odată ce-ți va inunda corpul
 • vei înțelege cu ce “bagaj” masculin te-ai născut și ai crescut, ce te ajută și ce te blochează
 • vei înlătura blocajele, lăsându-ți abilitățile să crească la capacitate maximă

Modulul 2

ACȚIUNEA

 • vei porni într-o aventură care va scoate la suprafață din interiorul tău energia masculină, hotărârea, determinarea și forța
 • vei îmbina aceste abilități cu blândețea, tandrețea și relaxarea și vei simți că ești un bărbat complet
 • vei învăța să dozezi energiile pentru a-ți îndeplini nevoile și a-ți atinge obiectivele
 • vei sosi la destinație în aventura în care ai pornit

Modulul 3

CELEBRAREA

 • poți ști ce ai obținut doar când vezi rezultatele
 • vei vedea rezultatele LIVE, privindu-te și fiind privit ca un bărbat altfel decât până acum
 • nu-ți face planuri seara, terminăm târziu în noapte cu o activitate specific bărbătească!