PROGRAMUL DE RELAXARE

Cum să scapi de stres și să te relaxezi cu adevărat

– și să dureze! 

  • Programul de Relaxare îți oferă o altă perspectivă asupra vieții, iar rezultatul este de durată! 
  • Sunt 2 module a câte o zi fiecare
  • La final, pe lângă relaxare, vei primi și instrumente care-ți vor fii de folos pe viitor 

Omul se deosebește de celelalte vietăți prin abilitatea de a-și trăi emoțiile. Uneori, este dificil să mergi din tristețe în bucurie, din frică în curaj, iar oamenii din jurul nostru, situațiile de viață și întâmplările pe care le trăim ne agită, ne întristează, ne înfurie, ținem totul în noi, apoi suferință după suferință ne închidem și mai mult și ne resemnam. Emoțional.

Nici fizic nu ne este mai bine. Program aglomerat, responsabilități, oameni care trag de noi dintr-o parte în alta, nu avem timp pentru noi, ne uităm dorințele, amânăm până și să ne odihnim. 

 

Oboseala ne copleșește, zi după zi, 

până când uităm și că-i ducem dorul.

 

Când s-au întâmplat toate astea? În timp sau deodată? Când eram copii, îți amintești cât de bine dormeai, te trezeai și nu aveai nicio grijă, niciun stres… niciun gând apăsător.

Indiferent cum a fost pentru tine, reversul poate fi făcut deodată. Programul de Relaxare este o călătorie în care o să-ți lași mintea și corpul să regăsească ceea ce le lipsește. În doar două module, vei trăi o experiență personalizată – construită pe loc, special pentru tine, și vei avea posibilitatea „să iei acasă” exerciții pe care să le poți face oricând simți nevoia să te relaxezi!

O să scapi de tensiunea și de presiunea din minte, de stresul și de neliniștea pe care le-ai acumulat și o să îți recapeți relaxarea fizică și mentală. Vei simți această relaxare TU, în corpul tău, iar asta îți va fi confirmat de cuvintele celor din jur și de rezultatele concrete din viața ta.

 

„Ca scriitor, îmi era uneori dificil să mă relaxez și să scriu, chiar și în momentele în care aveam inspirație din plin. Fiecare dintre noi avem în viață situații și întâmplări care ne cauzează stres, neliniște, ne aglomerează mintea și ne obosesc corpul. În cadrul acestui Program de Relaxare, vei descoperi cât de ușor îți este să fii relaxat și eficient, odihnit fizic și emoțional, indiferent ce se întâmplă în viața ta. Exteriorul nu se schimbă, tu devii o altă persoană și vei percepe în mod diferit lucrurile. Greul nu va mai părea solicitant și va deveni ușor, iar viteza ta de lucru și performanța vor crește fascinant – tu nu te vei recunoaște.”

 

Modulul 1

ELIBERAREA

  • te vei elibera de bagajul emoțional care te apasă, de stres și de griji
  • îți vei aminti ce înseamnă relaxare fizică și relaxare mentală
  • vei învăța tehnici prin care poți obține asta acasă, în orice moment

Modulul 2

ENERGIA

  • vei aprofunda tehnici de relaxare și înlăturare a stresului
  • vei folosi relaxarea pentru a obține energia de acțiune
  • vei vedea pe pielea ta ce poți să obții când ești relaxat vs. cum era înainte