ȘCOALA DE TRĂIRE INTENSĂ

Cum să treci prin viață cu poftă și cu energie,

trăind intens experiență după experiență

 • Școala de Trăire Intensă redesenează modul în care privești lumea și trăiești zi de zi 
 • Sunt 18 întâlniri de curs, bilunare, pline de aventură și de distracție
 • Celebrarea constă în momente individuale pe scenă, după dorința ta: piesă de teatru, film în sala de cinema, discurs în public, manifestându-te liber în fața oamenilor 

Aproape toata viața am lucrat și am trăit printre actori, lângă actori, atât de aproape de ei că puteam să îi ating, să mă hrănesc din înțelepciunea lor și, făcând asta, am ajuns să îi iubesc mai mult decât pot scrie în cuvinte. 

 

Actorii sunt niște oameni foarte norocoși, spune lumea. Ei au ocazia să trăiască mai multe vieți, să treacă prin atât de multe întâmplări, ba chiar să facă lucruri pe care în viața de zi cu zi nu le poți face fără consecințe. 

 

Imaginează-ți că un actor poate să știe cum e să opereze pe inimă, fără să facă șase ani de medicină, sau să deturneze un tren, fără să pățească nimic a doua zi. 

 

Cu toții ne dorim să trăim vieți palpitante, 

însă nu avem ocazia întotdeauna. 

Și oricât de palpitantă ar fi viața noastră, 

mereu suntem curioși cum ar fi dacă… 

sau dacă… sau dacă… 

 

Viața este un ansamblu de oportunități încă de când ne naștem. Suntem bebeluși, creștem și, an de an, oportunitățile devin din ce în ce mai mici în loc să… invers. Ajunși în școală, liceu, facultate, deja drumul este format și, rareori, găsim momente în care să trăim intens, să aducem mister. 

Și să trăim cu poftă!!! 

 

Rutina ne scade energia. Înlătură cantitativ momentele speciale din viața noastră. Și pe cele pe care le trăim, le trăim foarte stângaci. Ajunge să ne fie străin să ne bucuram, să simțim pasiune adevărată, să ne răsfățăm, să facem lucruri pentru noi! Trăim doar pentru alții, contează ce spune lumea, ne lăsăm pe ultimul loc, facem liste de dorințe la 1 ianuarie și le aruncăm într-un sertar. Ce așteptăm? Ce așteptăm, de fapt? 

 

Ții minte când eram copii? Ne bucuram atât de ușor, 

din orice, erau lucrurile atât de simple… 

 

Da, ai crescut, însă ceva din tine îți spune că încă se poate! Intuiția îți dă răspunsul: poate că nu știi cum, însă poți să trăiești intens, cu relaxare și să obții lucruri în viața ta fără prea mare efort. O vezi la alți oameni, pe unii îi cunoști, pe alții îi vezi la televizor sau citești despre ei pe net. Nu banii, relațiile, poziția socială sau averea părinților stă la baza acestei trăiri, ci inteligența emoțională! 

 

Modul în care îți antrenezi corpul să trăiască emoțiile actioneză ca un stretching psihologic în interiorul tău. Suntem ca o plastelina care, în timpul școlii, mai apoi în proiecte / joburi / afaceri, nu am învățat să ne extindem în toate părțile, să luam orice formă, ci am rămas așa, bucata întreagă, prea puțin atinsă, pentru că așa am învățat când eram mici, nu? “Să stăm la locul nostru!” 

 

Noi suntem scenariștii vieții noastre, 

și avem puterea de a alege: trăim intens, cu bucurie,

sau lăsăm viața să treacă pe lângă noi… 

 

Pot fi cuvinte dure, însă și realitatea este una îmbucurătoare: alegerea stă în noi! Școala de Trăire Intensă te pregătește, pas cu pas, trecându-te prin experiențe nebune, prin aventuri pe care le vezi poate doar în filme, într-un mod prietenos, non-invaziv, fiind construită prin cel mai modern sistem de lucru cu oamenii din lume. Mergând spre rezultate majore cu blândețe și cu pasi mici, Școala de Trăire Intensă se adresează oricui: de la tânăr la bătrân, de la cizmar la informatician, celor cu talente umaniste și celor cu pasiuni realiste. Indiferent cine ești! 

 

Școala are un schelet de bază, însă “oasele mici” ale ei sunt adaptate de la un om la altul. Vei avea ocazia în timpul celor trei module să trăiești mai mult decât trăiesc 99% dintre oamenii de pe pământ. 

 

Sunt două feluri de oameni: cei cărora le este frică să se arunce în aventură și cei care se arunc în aventură cu tot cu frică. Și Școala funcționează la fel de bine pe oricare dintre cele două tipologii.  Tu în care ești? 

 

Nu ai nevoie să știi nimic, 

minimul este să ai o mică dorință, o speranță!

 

Împreună vom parcurge o călătorie care va trezi artistul din tine, dezvoltându-ți creativitatea – de folos oricând în viață, când ai probleme, să fii cu soluții, cu idei și răspunsuri. Iar ca bonus, vei trăi acele multe vieți, în situații și destine, gustând câte puțin din fiecare.

 

Și vei descoperi, într-un moment, într-un context, într-o aventură, o bucată de viață care-ți place. Ceva nou. Și-o vei aduce în realitatea ta! 

 

Oare ce este? 🙂 

 

 

Modulul 1

SEMINȚELE

 • vom sădi în corpul tău semințele trăirii intense, începând un antrenament de viață
 • vei descoperi ce-ți este confortabil, ce nu și care sunt motivele
 • vei reuși să te exprimi, într-un mediu construit în siguranță, și vei trăi bucuria mai puternic ca niciodată
 • vei înțelege ce înseamnă cu adevărat să te manifești în fața oamenilor și să trăiești intens viața

Modulul 2

CURSUL

 • vei face un pas considerabil pentru întreg restul vieții tale, o declarație profundă a dorinței și poftei de a trăi
 • vei cunoaște diverse tipuri de oameni, de convingeri, de trăiri și de experiențe, mergând la sursă: o aventură în care vei trăi 18 personaje, în teatru, film, muzică, pe scenă și în fața oamenilor

Modulul 3

EXCELENȚA

 • vei porni într-o serie de aventuri nebune, făcând lucruri pe care majoritatea oamenilor nici nu visează să le facă


VICTORIA

 • vei juca într-un spectacol de teatru, într-un film
 • vei ține un discurs în public
 • vei intra într-o comunitate de oameni care desfășoară proiecte pentru starea lor de bine și în folosul societății în care trăim