Absolvenții și Cursanții noștri

Tavi, e omul care te impactează pe viață! Experiențele trăite în timpul cursului sunt emoționale, viscerale, mentale, all in one. Nu vei mai fi la fel, am trăit cea mai tare experiență de până acum, nu dau detalii, nu am voie! :)) Vă las pe voi să descoperiți!

Alina Antonie, 30 ani, Avocat

Tavi este un om al misterelor și al surprizelor, are imaginație nelimitată, este autentic și profesionist în tot ce face, este implicat și detașat în același timp, este un om care te inspiră.  

 Marius Dodan, 33 ani, Web Developer

Pot doar să spun cum eram înainte și cum sunt acum. Munceam ca un disperat, mă stresam și țipam la toata lumea, simțeam că nimeni nu mă înțelege și acum sunt la casa mea, am o soție cu care TRĂIESC, nu mai uit de mine și la job n-a fost niciodată mai relaxant! Merci, Tavi! 

– Victor Popa, 37 de ani, Inginer 

Tavi este un acea persoană care se implică 100% în ceea ce face. Lucrând cu el a fost distractiv, lejer și pot spune, productiv. Peste câțiva ani, când lumea va deveni și mai mică, oameni ca el vor fi ce este azi Joe Dispenza în domeniul lui.

Radu Preotescu, 30 ani, scriitor

Copiii mei nu mă mai întreabă ce să facă ca să fiu eu mai fericită. Nu mai au de ce… 

– Lavinia C, 34 de ani, Medic stomatolog

Programele Academiei creează schimbări miraculoase în oameni și transformă slabiciunile în forță, fricile în curaj de a acționa. Pentru mine așa a fost! 

– Daniel Niță, 47 de ani, Psiholog 

Locul unde oamenii ajung să trăiască ce ne dorim toți. Mie mi-a arătat cum se trăiește o viață fără griji. Și am văzut asta la fiecare dintre participanți. Noii mei prieteni!!! 

– Dana Georgescu, 35 de ani, Logoped pentru copii 

Mereu trimit pe câte cineva la cursurile Academiei, iar ei îmi spun „lasă că nu e de mine”. Dar când văd cât de bine mi-e mie, ajung ei să-mi ceară. Nu se poate spune în cuvinte, trebuie să simți. Și asta ne învață Tavi, să simțim. 

– Vlad Neacșu, 47 de ani, Șofer 

Cu soțul mi-e mai bine, cu copilul, până și cu mama! Și era groaznic! Nu credeam că ce trăiesc acum mi se poate întâmpla și mie! Mă trezesc și zici ca e un vis.

– Ioana A., 43 de ani, casnică

Relația mea cu soțul s-a schimbat cu totul, a ajuns să fie ca la hollywood. Bine, ne mai ciondănim uneori, dar e atât de bine să te poți „certa în siguranță”. Academia lui Tavi mi-a schimbat viața, parcă mi-am luat un sac de pietre de pe umeri!   

– Alina Dumbravă, 33 ani, Organizator evenimente

A fost o experiență (programul de feminitate Refresh) super relaxantă, am fost atât de chill încât nimeni nu mă putea scoate din stare! 

– Elena V., 27 de ani, Digital Marketer 

M-am reîndrăgostit de soțul meu după 38 de ani de căsnicie. Am ajuns de la resemnare la pofta de a trăi. 

– Gina I, 67 de ani, pensionară

Recomand oricui să vină și să lucreze cu Tavi. Programele Academiei sunt magice. Eu sunt omul care nu crede nimic până nu vede, acum am văzut cu ochii mei rezultatele și cred orice!!!

– Mariana Doinici, 43 de ani, Fotograf de evenimente

Am prins foarte multă poftă de viață după ultimul exercițiu. Mi-a adus pace. Și mai vreau! Mirela este extraordinară! 

– Florina Stancu, 31 de ani, Administrator centru comercial

Poate că ți-ai dorit să faci ceva concret, să-ți însușești acele AHA-uri din cărțile de dezvoltare personala. Exact asta se întâmpla la Academia de Inteligență Emoțională: lucrurile abstracte prind contur, faci pași concreți să-ți atingi scopurile și să mergi mai departe.  

– Andrei Turcu, 23 de ani, Programator, webdesigner

Pentru mine cel mai valoros lucru după ce am făcut acest program este că muncesc mai puțin, fără să se vadă vreo diferență în buzunar. Ba chiar pot să spun că am luni când câștig mai mult. Și nu mai sunt stresat cum eram înainte. 

– Valentina D, 52 de ani, Patron rețea de magazine

După ani în care am pierdut timp și bani la cursuri de seducție, am venit la Tavi și mi-a schimbat viața cu o singură întrebare. Acum am o femeie care e doar a mea și mă iubește! 

– Mircea Dumitru, 33 de ani, Funcționar public 

Mi-a plăcut că Mirela a îmbinat experiențele cu transformarea ei continuă. E bine să ne mai răsfățăm din când în când! 

– Romina, 24 de ani

Încă mi se pare extraterestru ce face Tavi. Am mers prin viață fără să conteze ce simt și acum parcă trăiesc și eu o viață normală. Atât de simplu… 

– Cristina A, 34 de ani, Interior Designer

La programul Mirelei mi-am dat seama că nu am nevoie de nimic! Mie îmi place așa cum sunt! A fost frumos că am socializat cu alte persoane!

– Francesca Badea, 25 de ani, Pictoriță

Ce face Tavi cu mințile oamenilor este unic! Sunt cea mai încăpățânată femeie pe care poți să o cunoști si nu am încredere în nimeni, dar aici m-am simțit în siguranță. Și asta am apreciat în fiecare minut: ca m-a făcut să ma simt în siguranță, ca să-mi dau mie voie să-mi fie mai bine.

– Loredana Popa, 33 de ani, Specialist publicitate 

Academia este acel loc care te pregătește pentru viață și cum să-ți fie bine, de fapt!

– Florina Stoica, 27 ani, Lucrător comercial

Aici e locul unde am simțit pentru prima oară cu adevărat că EU CONTEZ! 

– Dana Lazăr, 29 de ani, Bijutier